skip to Main Content

Associeret Seniorkonsulent i mhtconsult, primært tilknyttet EU-projektet ArtWork i perioden 2021-23 som scenekunstner og projektkoordinator. Uddannet Cand. mag i Teater- & Performancestudier fra Københavns Universitet, skuespiller fra bl.a. The Acting Studio og T. Schreiber Theatre & Film Studio i New York, Drama and Theatre Department Goldsmiths College, University of London, diverse scenekunstforløb fra Den Danske Scenekunstskole/Efter- og videreuddannelsen, diplomuddannelse fra Institut for Sensorisk Træning samt sangtræning fra Anne Rosing Instituttet og Rytmisk Center KBH. 10 års praktisk og teoretisk erfaring i krydsfeltet mellem det kunstneriske, kulturelle  og sociale område som projektmedarbejder, underviser, evaluator, teater- og kulturarbejder, scenekunstnerisk skaber, skuespiller og fysisk performer.

Er som udøvende scenekunstner aktiv som freelanceskuespiller, fast tilknyttet skuespiller på kunstrestauranten Alchemist samt scenekunstnerisk iværksætter, der pt. udvikler på eget musikalske scenekunstprojekt.

Er som scenekunstnerisk skaber og underviser specialiseret i inddragende samt samskabende teatermetoder, performanceteknikker og performativ kommunikation. Har som teater- og kulturarbejder gennem de sidste ti år arbejdet i krydsfeltet mellem på den ene side dramaturgisk arbejde, teater- og filmproduktion, projektledelse, workshop-, festival-, teambuildings- og eventplanlægning, og på anden side unge udsatte, integrations- og medborgerskabsområdet.

Har endvidere været ansat som underviser, videns- og udviklingsmedarbejder på Den Danske Scenekunstskole/Efter- og videreuddannelsen med hovedopgaver ift. de scenekunstneriske videreuddannelser på diplomniveau og masterniveau samt projektkoordinering på teaterskolens EU-projekter, internationale samarbejder og desk research.

Har tidligere været ansat som konsulent og projektmedarbejder i mhtconsult til evaluerings- og udviklingsarbejde. Blandt andet tilknyttet Integrationscenter Rosen med ansvar for centrets aktiviteter for etniske minoritetsbørn- og unge i 7-16 års alderen samt centrets Pigeklub for 16-19 årige unge kvinder. Har fra disse opgaver erfaring med udvikling, koordinering, planlægning og implementering af ungeaktiviteter, med forenings- og netværksarbejde samt med tværgående samarbejder med lokale skoler, institutioner, medborger- og kulturcentre, bl.a. Kulturværftet i Helsingør.

Eksempler på nuværende og tidligere ansættelsesforhold:

Aktuelt:

 • Skuespiller, scenekunstnerisk skaber og iscenesætter på egen musikperformance ”The Love Project” produceret af lunARTics – cross-artistic performing arts
 • Scenekunstner og projektkoordinator på ArtWork EU-projekt
 • Skuespiller og kunstnerisk udvikler på den to-stjernede Michelin kunstrestaurant Alchemist

Tidligere:

 • Skuespiller, dramatiker og sanger gennem seks år i teatergruppen Rostra Stage Art
 • Skuespiller på Sydhavn Teater
 • Fysisk performer tilknyttet ”Female Primordial Force” Hangar Lab ved Kristján Ingimarsson Company
 • Projektdramaturg mm. CaféTeatret (nu Teater Sort/Hvid)
 • Operaen og skuespilhuset, Det Kongelige Teater
 • Hotel Pro Forma
 • Husets Teater
 • Meridiano Teatret
 • Filmselskabet Alphaville Pictures CPH
 • Tv- og Produktionsselskabet True Stories på Nordisk Film
Back To Top